Cariere

Politica noastra de resurse umane este orientata spre o serie de valori care ne identifica pe piata fortei de munca buzoiene: competenta, profesionalism, orientarea spre client. La Compania de Apa Buzau am creat un mediu de lucru in care oamenii lucreaza impreuna, cu energie si creativitate, ca parte a echipelor lor, pentru a definitiva obiective importante.

Angajatii nostri au pasiunea pentru lucrul bine facut si intotdeauna urmaresc sa obtina rezultate remarcabile. De asemenea, ei construiesc relatii eficiente cu oamenii cu care lucreaza - din companie si din afara companiei.

Politica noastra de recrutare este o politica a diversitatii, atat in privinta culturii, cat si a experientei individuale a potentialilor candidati. Intotdeauna spirjinim, in mod individual, fiecare angajat, sa isi atinga potentialul propriu si recunoastem valoarea "diferentei". Fiindca suntem o companie care serveste zeci de mii de consumatori, vrem sa oferim aceeasi diversitate si la locul de munca.

Lucrari programate

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Chestionar de satisfactie APORT

Va punem la dispozitie un chestionar in care aveti posibilitatea sa va spuneti opinia despre serviciile pe care vi le oferim.
Aici gasiti chestionarul de satisfactie APORT, http://www.aport.ara.ro/web/guest/chestionar

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.