Audiente

Programul de audiente al conducerii Companiei de Apa si al sefilor de sectoare. Pentru a va inscrie in audienta, va rugam sa contactati Compartimentul Birou Unic, care gestioneaza programul de audiente al Companiei de Apa.

Nr.

Nume şi prenume

Functia

Ziua/Ora

1.

Săvulescu Simona Mariana

Director General

Luni, 12.00 - 13.00

2.

Văsii Dragomir

Director Economic

Joi, 15.00 - 16.00

Manager zone

1.

Antimir Teodor

Zona metropolitană

Marti, 12.00 - 13.00

2.

Isopencu Răzvan

Zona județeană

Joi, 15.00 - 16.00

Sectoare:

Nr.

Nume şi prenume

Funcția

Ziua/Ora

1.

Negoiță Marian

Responsabil Sector Buzău Sud

Miercuri, 14.00 - 16.00

2.

Florin Sîntion

Responsabil Sector Valea Buzăului

Vineri, 12.00 - 13.30

3.

Oprea Iulian

Responsabil Sector Valea Slănicului

Miercuri, 09.00 - 11.00

4.

Mirică Iulian

Responsabil Sector Râmnicu Sărat

Miercuri, 14.00 - 16.00Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.