Responsabilitate sociala

Constienti fiind ca putem furniza servicii de alimentare cu apa si de canalizare de calitate doar cu personal multumit, care lucreaza intr-un climat sigur, sanatos si stimulativ, am decis sa dezvoltam un sistem de management al responsabilitatii sociale (SA 8000:2014), in cadrul caruia sa asiguram respectarea drepturilor angajatilor, ameliorarea conditiilor de munca, dar si relatii mai bune cu comunitatea si alte parti interesate din exterior. Dorim sa obtinem astfel o crestere economica durabila, sa luptam impotriva excluderii sociale, a riscului de somaj, sa promovam egalitatea de sanse si investitiile in capitalul uman.

Responsabilitatea Sociala presupune si faptul ca ne propunem sa contribuim la o viata mai buna a comunitatilor locale pornind de la valorile noastre. Dorim sa ii ajutam pe cei din jurul nostru, sa crestem gradul de constientizare a problemele de mediu si sa tinem cont de diversitatea sociala. Ca operator regional, acceptam responsabilitatea sociala care ne revine si angajamentul fata de oameni din intreaga comunitate.

Compania de Apa sustine proiecte din urmatoarele domenii: educatie, cultura, protectia mediului, sport si sanatate.

Angajamentul managementului

Politica in domeniul Calitate, Siguranta alimentului, Mediu si Sanatate si Securitate in Munca

Vizualizare Certificat SA 8000:2014

Declaratia de politica in domeniul Responsabilitatii Sociale

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.