Viziune

Pentru ca apreciem importanta vitala a apei, obiectivul nostru fundamental este acela de a asigura alimentarea continua a abonatilor cu apa potabila de calitate corespunzatoare si de a colecta, transporta si epura intreaga cantitate de apa uzata din aria de deservire.

Prioritatea Companiei de Apa este satisfacerea cerintelor clientilor iar succesul nostru depinde de cresterea calitatii si largirea serviciilor oferite.

Ne straduim sa furnizam servicii de inalta calitate fara a prejudicia resursele naturale limitate si mediul inconjurator.


Top-managementul Companiei evalueaza periodic politica, obiectivele si programele de management si face corectii necesare ori de cate ori este nevoie. De asemenea, ne asiguram permanent ca politica de management este documentata, implementata, mentinuta si comunicata intregului personal si disponibila pentru public si toate partile interesate.

Echipa Companiei de Apa Buzau si-a inscris printre prioritati sa contribuie la protectia mediului inconjurator si sa asigure servicii de inalta calitate, pentru a satisface in mod constant cerintele si asteptarile fiecarui client.

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.