ISPA 2000 - 2006

Buzaul s-a numarat printre primele orase care au intuit oportunitatea ISPA - unul dintre cele trei instrumente de finantare nerambursabila (impreuna cu PHARE si SAPARD), pentru sprijinirea tarilor candidate pentru aderarea la Uniunea Europeana.

Directiile pe care s-a concentrat Programul ISPA (Instrument pentru Politici Structurale de Pre-Aderare) a fost cel al transporturilor si cel al protectiei mediului. Implementarea investitiilor privind directivele de mediu in domenii cum ar fi rezerva de apa potabila, tratarea apelor reziduale, administrarea deseurilor solide si a celor periculoase si poluarea aerului, solicita insa costuri importante, imposibil de suportat fara sprijin european. Asemenea investitii sunt strans legate de imbunatatirea sanatatii si calitatii vietii populatiei, iar municipiul Buzau avea nevoie de asa ceva.

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.