POS Mediu 2007 - 2013

Odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, Compania de Apa S.A. Buzau si-a indreptat atentia  catre obtinerea de noi fonduri nerambursabile prin Programul Operational Sectorial Mediu (POS Mediu), 

documentul care stabilea strategia de alocare a fondurilor europene pentru sectorul de Mediu, in Romania, in perioada 2007-2013. 

Programul a fost elaborat de Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, in calitate de Autoritate de Management pentru POS Mediu (AM POS Mediu) si continuat apoi de Ministerul Fondurilor Europene.

Perioada de aplicare a programului a fost 2007-2013, dar obiectivele sale au urmarit nevoile de dezvoltare ale Romaniei si dupa anul 2013, prin realizarea de investitii care sa puna bazele dezvoltarii durabile in infrastructura de mediu. In acest fel s-au creat premisele urmatoarei etape investitionale - Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020.

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.