Protectia datelor

Protectia datelor dvs. cu caracter personal este pentru Compania de Apa S.A. Buzau, impreuna cu partenerii nostri, un obiectiv caruia ii acordam toata atentia.

In acest sens, implementand prevederile Regulamentului 2016/679/UE, incercam conformarea cu reglementarile europene si cu dreptul intern cu privire la protectia datelor cu caracter personal, in vederea asigurarii unui climat de incredere si transparenta pentru clientii nostri.

Va rugam sa cititi cu atentie documentele de mai jos, pentru ca in cuprinsul lor va explicam, intr-o forma pe care ne-am dorit-o cat mai simplu de inteles cu putinta, modul in care procesam (printre altele colectam, utilizam, protejam) datele dvs. cu caracter personal, atunci cand contractati serviciile noastre, cand comunicati cu noi, precum si atunci cand vizitati site-ul nostru web.

Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia dateloc cu caracter personal... (Regulamentul General privind Protectia Datelor)

Informare GDPR

Politica de protectie a datelor cu caracter personal

Politica privind modulele cookie

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.