Anunt important

Compania de Apa S.A. Buzău respectă angajamentul formulat cu ocazia ultimei ședințe a Adunării Generale a Acționarilor, din data de 29 martie 2017 și FACE PUBLICE documentele oficiale emise de instituțiile Statului, în care este subliniat caracterul profund ilegal al hotărârilor promovate în Consiliul Local de primarul Municipiului Buzău, Constantin Toma, pentru modificarea Actului Constitutiv al Companiei de Apă.
Opinia publică are ocazia de a consulta dovezile oficiale ale existentei unor demersuri ilegale, care împing operatorul regional buzoian spre faliment. Așa cum menționează TOATE instituțiile abilitate, efectele declanșate de punerea în aplicare a inițiativelor primarului Toma legate de operatorul regional sunt extrem de grave pentru Compania de Apă și, implicit, pentru locuitorii municipiului și județului Buzău.
Adresele relevante emise de Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare, Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Dezvoltării Regionale, Autoritatea Naționala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice și Instituția Prefectului - Județul Buzău pot fi descarcate mai jos. De asemenea, puteți consulta extrasul din Contractul de Asistenta pentru Proiect nr. 40/20.06.2011, aprobat prin HCL Buzau nr. 73/28.04.2011, în care sunt enumerate angajamentele pe care Municipiul Buzău și le-a asumat și pe care primarul Constantin Toma le incalcă în mod fățiș.
1. Adresa BERD catre primarul Constantin Toma, datata 11.07.2016 (versiune in limba engleza)
2. Traducerea in limba romana a adresei BERD mentionata anterior
3. Adresa ANRSCUP catre Compania de Apa, datata 11.07.2016
4. Adresa Ministrului Fondurilor Europene catre primarul Constantin Toma, din 12.07.2016
5. Adresa Institutiei Prefectului - Judetul Buzau catre Primaria Buzau si Consiliul Local Buzau, din 18.07.2016
6. Adresa Institutiei Prefectului - Judetul Buzau 10.10.2016
7. Adresa Ministerului Fondurilor Europene catre ADI Buzau 2008, din 13.10.2016
8. Adresa ANRSCUP catre ADI Buzau 2008, din 16.11.2016
9. Adresa MDRAP catre Asociatia Romana a Apei/Institutia Prefectului Buzau, din 23.11.2016
10. Adresa Institutiei Prefectului - Judetul Buzau catre Primaria Buzau si Consiliul Local Buzau, din 14.12.2016
11. Extras din Contractul de Asistenta pentru Proiect nr. 40/20.06.2011, aprobat prin HCL Buzau nr. 73/28.04.2011.

Lucrari programate

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Chestionar de satisfactie APORT

Va punem la dispozitie un chestionar in care aveti posibilitatea sa va spuneti opinia despre serviciile pe care vi le oferim.
Aici gasiti chestionarul de satisfactie APORT, http://www.aport.ara.ro/web/guest/chestionar

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.