Tarife

Aici puteti consulta tarifele principale pentru serviciile de alimentare cu apa/canalizare, precum si tarifele pentru celelalte activitati specifice ale Companiei de Apa.

TARIFE APA POTABILA - CANALIZARE/EPURARE - JUDETUL BUZAU
SERVICII U.M. PRET/TARIF FARA TVA PRET/TARIF CU TVA
Apa potabila lei/mc 4,64 5,06
Canalizare - epurare lei/mc 2,60 2,83
Canalizare pt. Platforma Industriala Buzau Sud (exclusiv pentru agenti economici) lei/mc 1,30 1,42
Canalizare - epurare pentru agenti economici - grupa I de risc (exclusiv pentru agenti economici) lei/mc 0,40 0,44
Canalizare - epurare pentru agenti economici - grupa a II - a de risc (exclusiv pentru agenti economici) lei/mc 0,50 0,55

Preturile/tarifele afisate au la baza Hotararea nr.18/2015 a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "Buzau 2008" (ultima actualizare de preturi si tarife - 01.07.2015), precum si prevederile noului Cod Fiscal actualizat cu TVA de 9% la serviciile de alimentare cu apa si de canalizare, si se aplica de catre Compania de Apa S.A. Buzau incepand cu data de 01.01.2019.

Tarife pentru servicii/activitati conexe

Lucrari programate

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Chestionar de satisfactie APORT

Va punem la dispozitie un chestionar in care aveti posibilitatea sa va spuneti opinia despre serviciile pe care vi le oferim.
Aici gasiti chestionarul de satisfactie APORT, http://www.aport.ara.ro/web/guest/chestionar

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.