Tarife

Aici puteţi consulta tarifele principale pentru serviciile de alimentare cu apă/canalizare, precum şi tarifele pentru celelalte activităţi specifice ale Companiei de Apă.

TARIFE APĂ POTABILĂ - CANALIZARE/EPURARE - JUDEŢUL BUZĂU, începând cu 01.02.2020
SERVICII U.M. PREŢ/TARIF FĂRĂ TVA PREŢ/TARIF CU TVA
Apă potabilă lei/mc 5.14 5,60
Canalizare - epurare lei/mc 3.53 3.85
Canalizare pt. Platforma Industrială Buzău Sud (exclusiv pentru agenţi economici) lei/mc 1,30 1,42
Canalizare - epurare pentru agenţi economici - grupa I de risc (exclusiv pentru agenţi economici) lei/mc 0,40 0,44
Canalizare - epurare pentru agenţi economici - grupa a II - a de risc (exclusiv pentru agenţi economici) lei/mc 0,50 0,55

Preţurile şi tarifele afişate au la bază Decizia de aprobare a ANRSC nr. 11 din 31.01.2020, Hotărârea nr.2/31.01.2020 a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară "Buzău 2008", precum şi Actul adiţional la Contractul de delegare nr. 79/31.01.2020. Preţurile şi tarifele sunt unice pe întreaga arie de operare.

Tarife pentru servicii/activitati conexe

Lucrari programate

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Chestionar de satisfactie APORT

Va punem la dispozitie un chestionar in care aveti posibilitatea sa va spuneti opinia despre serviciile pe care vi le oferim.
Aici gasiti chestionarul de satisfactie APORT, http://www.aport.ara.ro/web/guest/chestionar

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.