Mediu

Compania de Apa Buzau se implica riguros si continuu in economisirea resurselor naturale si depune eforturi permanente pentru ca volulmul de apa bruta cumparat de la Autoritatea Nationala Apele Romane sa scada continuu.

Diminuarea nevoilor in materie de apa bruta se realizeaza prin inlocuirea conductelor cu probleme si reducerea timpilor intre constatarea avariei si remedierea acesteia. De asemenea, acest obiectiv se realizeaza prin contorizare (indispensabila unui consum rational de apa).

Diminuarea cantitatii de apa distribuita a antrenat in mod natural si scaderea consumului energetic. Totodata, modernizarea echipamentelor si in mod special a statiilor de pompare a permis reducerea consumului de energie, pe metrul cub de apa produsa.

In acelasi timp, veghem la reducerea impactului asupra poluarii orasului modernizand considerabil parcul auto, cu scopul de a reduce consumul de carburanti.

  • Implicarea sociala

    Ne implicam permanent in viata comunitatii si recunoastem importanta societatii civile pentru progresul orasului si viit... Afla mai multe

  • Poluarea apelor

    Fiecare roman utilizeaza in medie 170 de litri de apa potabila pe zi care se deverseaza in reteaua de colectare a apelor... Afla mai multe

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.