[09.11.2017] Recomandari tehnice

Avand in vedere apropierea sezonului rece, Compania de Apa S.A. Buzau face urmatoarele recomandari tehnice, pentru preintampinarea problemelor legate de riscul de inghet al instalatiilor interioare aferente alimentarii cu apa:

- in cazul in care contorul de apa este montat intr-un camin, asigurati-va ca acesta are capacul inchis;

- pentru protejarea contorului, robinetelor si tevilor, folositi polistiren, vata minerala sau orice alt material izolant;

- nu interveniti asupra apometrele montate la limita de proprietate, ci anuntati imediat Operatorul de apa, printr-un apel la Dispecerat;

- nu folositi focul deschis sau apa fierbinte in incercarea de a dezgheta conductele.

Ii rugam pe toti consumatorii nostri sa semnaleze orice problema tehnica la Dispeceratul Companiei (tel. 0238.715.438) si ii asiguram ca suntem pregatiti in permanenta sa gestionam eventualele probleme cauzate de vremea rea.

COMPARTIMENTUL RELATII PUBLICE