[16.05.2017] Interventie la magistrala de apa

Compania de Apa a programat, in noaptea dintre miercuri si joi, 17 - 18 Mai, in intervalul orar 22.00 - 05.00, o interventie la magistrala de alimentare cu apa potabila a Municipiului Buzau, 

din zona strazii Prieteniei (Cartierul Micro XIV). Fragmentul de magistrala avariat pe data de 02.05.2017 va fi inlocuit, avand in vedere vechimea si starea tehnica a conductei.  In timpul desfasurarii lucrarilor, serviciul de alimentare cu apa potabila va fi sistat pentru consumatorii din cartierul mentionat.

Compania de Apa a luat mai multe masuri pentru ca interventia sa se desfasoare in conditii optime:

• Lucrarile se vor efectua in timpul noptii, pentru a evita afectarea consumatorilor;

• Au fost gandite solutii pentru limitarea zonei afectate de sistarea  serviciului de alimentare cu apa potabila, precum si pentru limitarea duratei interventiei;

• In situatia in care, dupa reluarea serviciului, parametrii de calitate a apei vor fi inferiori in anumite zone ale orasului, Compania de Apa are pregatite rezerve de apa potabila, care vor fi puse la dispozitia clientilor afectati. In plus, o cisterna cu apa potabila va fi deplasata in Cartierul Micro XIV, alte asemenea autoutilitare urmand sa fie folosite in caz ca situatia o va cere;

• In cazul in care, in anumite zone, se vor inregistra probleme de calitate a apei, aceasta nu va fi contorizata pentru plata decat dupa revenirea la parametrii standard de calitate. 

 Recomandam consumatorilor nostri ca, in situatia in care intampina probleme de calitate a apei sa nu o foloseasca pentru consum sau pentru uz casnic, decat dupa revenirea acesteia la parametrii optimi de calitate. Compania de Apa sta la dispozitia consumatorilor la numerele de telefon 0238.715.438 (Dispecerat) si 0238.711.157 (Relatii Publice).

Lucrari programate

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Chestionar de satisfactie APORT

Va punem la dispozitie un chestionar in care aveti posibilitatea sa va spuneti opinia despre serviciile pe care vi le oferim.
Aici gasiti chestionarul de satisfactie APORT, http://www.aport.ara.ro/web/guest/chestionar

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.