[16.05.2017] Interventie la magistrala de apa

Compania de Apa a programat, in noaptea dintre miercuri si joi, 17 - 18 Mai, in intervalul orar 22.00 - 05.00, o interventie la magistrala de alimentare cu apa potabila a Municipiului Buzau,

din zona strazii Prieteniei (Cartierul Micro XIV). Fragmentul de magistrala avariat pe data de 02.05.2017 va fi inlocuit, avand in vedere vechimea si starea tehnica a conductei.  In timpul desfasurarii lucrarilor, serviciul de alimentare cu apa potabila va fi sistat pentru consumatorii din cartierul mentionat.

Compania de Apa a luat mai multe masuri pentru ca interventia sa se desfasoare in conditii optime:

• Lucrarile se vor efectua in timpul noptii, pentru a evita afectarea consumatorilor;

• Au fost gandite solutii pentru limitarea zonei afectate de sistarea  serviciului de alimentare cu apa potabila, precum si pentru limitarea duratei interventiei;

• In situatia in care, dupa reluarea serviciului, parametrii de calitate a apei vor fi inferiori in anumite zone ale orasului, Compania de Apa are pregatite rezerve de apa potabila, care vor fi puse la dispozitia clientilor afectati. In plus, o cisterna cu apa potabila va fi deplasata in Cartierul Micro XIV, alte asemenea autoutilitare urmand sa fie folosite in caz ca situatia o va cere;

• In cazul in care, in anumite zone, se vor inregistra probleme de calitate a apei, aceasta nu va fi contorizata pentru plata decat dupa revenirea la parametrii standard de calitate.

Recomandam consumatorilor nostri ca, in situatia in care intampina probleme de calitate a apei sa nu o foloseasca pentru consum sau pentru uz casnic, decat dupa revenirea acesteia la parametrii optimi de calitate. Compania de Apa sta la dispozitia consumatorilor la numerele de telefon 0238.715.438 (Dispecerat) si 0238.711.157 (Relatii Publice).