[17.03.2017] Ziua Mondiala a Apei 2017

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, sarbatorita in intreaga lume pe 22 martie, Compania de Apa S.A. Buzau organizeaza Ziua Portilor Deschise, o buna ocazie pentru buzoieni de a cunoaste detalii importante despre investitiile de peste 100 de milioane de euro implementate pana in prezent de operatorul regional buzoian pentru conformarea serviciilor de alimentare cu apa si de canalizare cu standardele europene in materie. 

 

Gratie implementarii investitiilor cu finantare europeana, Buzaul este pe harta Europei din perspectiva conformarii cu standardele aferente acquis-ului comunitar, facand parte din elita operatorilor regionali din Romania care au incheiat cu succes programele ISPA si POS Mediu.   

Compania de Apa S.A. Buzau marcheaza Ziua Mondiala a Apei 2017 printr-o serie de actiuni care sa atraga atentia opiniei publice asupra importantei apei pentru viata si sa constientizeze populatia cu privire la necesitatea unui comportament responsabil fata de mediul inconjurator. Operatorul regional de apa si canalizare din judetul Buzau a programat, impreuna cu o serie de institutii de invatamant, mai multe vizite de documentare la statiile de tratare a apei potabile din Buzau, Patarlagele, Pogoanele, Siriu si Sapoca, precum si demonstratii tehnice de laborator. Programul special configurat pentru Ziua Mondiala a Apei cuprinde actiuni ce vor fi derulate in perioada 22 - 25 martie 2017. Pentru a populariza procesul potabilizarii apei, Compania de Apa a programat, sambata, 25 martie 2017, in intervalul orar 10.00 - 12.00, Ziua Portilor Deschise la Statia de Tratare a Apei Potabile Sud si la Statia de Tratare a Apei Potabile Est. Buzoienii care doresc sa viziteze obiectivele de investitii mentionate, realizate cu finantare europeana, se pot programa pana miercuri, 22 martie, prin intermediul postei electronice, la adresa infopublic@cabuzau.ro sau la numarul de telefon indicat mai jos. 

Dupa reusita conformarii aproape integrale cu standardele europene in materie de calitate a apei, Compania de Apa S.A Buzau abordeaza investitii de peste 200 de milioane de euro, aferente programului POIM 2014 - 2020, prin care se vor realiza inlocuirea ultimilor kilometri de conducte magistrale vechi, utilarea cu echipamente moderne si extinderea facilitatilor de apa/canal in zona rurala a judetului. 

BIROUL DE PRESA

Persoana de contact: Timotei Oprea-Stoian (0768.198.617)

Lucrari programate

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Chestionar de satisfactie APORT

Va punem la dispozitie un chestionar in care aveti posibilitatea sa va spuneti opinia despre serviciile pe care vi le oferim.
Aici gasiti chestionarul de satisfactie APORT, http://www.aport.ara.ro/web/guest/chestionar

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.