[20.03.2019] Ziua Mondiala a Apei 2019

Compania de Apa Buzau se alatura eforturilor globale de constientizare a importantei apei pentru viata, marcand Ziua Mondiala a Apei - 22 Martie 2019 printr-un calendar de actiuni speciale, gandit in asa fel incat sa genereze cat mai multe reactii si o implicare cat mai mare a buzoienilor. 

 La nivel global, tema Zilei Mondiale a Apei 2019 este "Nimeni nu este lasat in urma". Este o tema generoasa, pe care trebuie sa o imbratisam cu totii, pentru ca evidentiaza faptul ca apa este un drept universal. La Buzau, am adaugat acestei teme sloganul "Iubesc viata, pretuiesc apa".

Actiunile organizate cu prilejul Zilei Mondiale a Apei se vor desfasura in Buzau, Patarlagele si Pogoanele si sunt facilitate de o colaborare inter-institutionala concretizata prin parteneriate semnate de Compania de Apa cu Inspectoratul Scolar Judetean, Liceul Tehnologic "Costin D. Nenitescu" Buzau, Liceul Tehnologic "Henri Coanda" Buzau, Liceul Teoretic Pogoanele si Liceul Teoretic "Radu Vladescu" Patarlagele. Calendarul actiunilor cuprinde vizitarea unor surse de apa, statii de tratare a apei potabile si de epurare a apei uzate din localitatile amintite, reconstituirea circuitului tehnologic al apei, o campanie de constientizare pe retelele de socializare, participarea la simpozioane tematice interdisciplinare.    

PROGRAMUL ACTIVITATILOR:

- vineri, 22 martie, ora 10.00 - vizitarea Sursei de Apă Crâng de catre elevi ai Liceului Tehnologic "Costin D. Nenitescu"

- vineri, 22 martie, ora 10.00 - prezentarea Statiei de Epurare din Pogoanele elevilor din anii terminali ai Liceului Teoretic Pogoanele

- vineri, 22 martie, ora 8.30 - circuit explicativ al punctelor tehnologice responsabile de transportul, tratarea si epurarea apei; participa o grupa de elevi si profesori ai Liceului Teoretic "Radu Vladescu" - Patarlagele

- sambata, 23 martie, ora 9.30 - participarea la simpozionul international "Apa - un miracol", organizat de Inspectoratul Scolar Judetean in aula Colegiului National Pedagogic "Spiru Haret"

- luni, 25 martie, ora 11.00 - prezentare de specialitate a problematicii apei in cadrul unui eveniment organizat de Liceul Tehnologic "Henri Coanda" Buzau.


Lucrari programate

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Chestionar de satisfactie APORT

Va punem la dispozitie un chestionar in care aveti posibilitatea sa va spuneti opinia despre serviciile pe care vi le oferim.
Aici gasiti chestionarul de satisfactie APORT, http://www.aport.ara.ro/web/guest/chestionar

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.