[27.11.2018] Informarea privind protejarea contoarelor

Compania de Apa S.A. Buzau face urmatoarele recomandari tehnice, pentru preintampinarea problemelor legate de riscul de inghet al instalatiilor interioare aferente alimentarii cu apa: 

- in cazul in care contorul de apa este montat intr-un camin, asigurati-va ca acesta are capacul inchis; 

- pentru protejarea contorului, robinetelor si tevilor care nu sunt montate in camine speciale, folositi polistiren, vata minerala sau orice alt material izolant;

 - in cazul in care apar situatii neplacute, nu fortati apometrele montate la limita de proprietate, ci anuntati imediat Operatorul de apa, printr-un apel la Dispecerat; 

- nu folositi focul deschis sau apa fierbinte in incercarea de a dezgheta conductele. 

Ii rugam pe toti consumatorii nottri sa semnaleze orice problema tehnica la Dispeceratul Companiei (tel. 0238.715.438) si ii asiguram ca suntem pregatiti in permanenta sa gestionam eventualele probleme cauzate de vremea rea. 

Lucrari programate

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Chestionar de satisfactie APORT

Va punem la dispozitie un chestionar in care aveti posibilitatea sa va spuneti opinia despre serviciile pe care vi le oferim.
Aici gasiti chestionarul de satisfactie APORT, http://www.aport.ara.ro/web/guest/chestionar

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.