[28.03.2019] Campania CANALIZAREA NU ESTE TOMBERON

Începând de astăzi, Compania de Apă derulează o campanie de informare în aria de operare din județul Buzău, campanie ce are în vedere conștientizarea consumatorilor cu privire la necesitatea utilizării corecte a rețelei de canalizare.

Necesitatea campaniei de informare este determinată de faptul că, zilnic, cantități mai mici sau mai mari de gunoi menajer, materiale de construcții, produse de igienă intimă sau îmbrăcăminte înfundă canalizarea și blochează echipamentele speciale pe care Compania le întreține cu costuri mari pentru a pompa și epura apele uzate.

Campania "Canalizarea nu este tomberon" se adresează tuturor beneficiarilor serviciilor de apă uzată, din toate segmentele de vârstă și din toate mediile (agenți economici, unități de învățământ, instituții publice, asociații de proprietari, clienți direcți). În materialele concepute special cu ocazia acestei campanii (afișe, flyere), precum și în evenimentele pe care le organizăm cu acest prilej, dorim să aducem la cunoștința buzoienilor o descriere a importanței folosirii corecte a rețelei de canalizare și un mini-ghid de sfaturi pe care fiecare cetățean le poate pune în practică pentru a avea un oraș mai curat.

Pentru derularea campaniei, a fost semnat un protocol de colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean, având în vedere că o parte a campaniei va fi desfășurată în unitățile de învățământ din aria de operare. Îi invităm pe buzoieni să fie alături de noi în demersul de a conștientiza importanța folosirii corecte a rețelei de canalizare. Pentru detalii, vă stăm la dispoziție pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/Compania.de.Apa.S.A.Buzau), la telefon (0238.711.157) și prin email (infopublic@cabuzau.ro).