[28.03.2019] Campania CANALIZAREA NU ESTE TOMBERON

 

Începând de astăzi, Compania de Apă derulează o campanie de informare în aria de operare din județul Buzău, campanie ce are în vedere conștientizarea consumatorilor cu privire la necesitatea utilizării corecte a rețelei de canalizare.

 

 

Necesitatea campaniei de informare este determinată de faptul că, zilnic, cantități mai mici sau mai mari de gunoi menajer, materiale de construcții, produse de igienă intimă sau îmbrăcăminte înfundă canalizarea și blochează echipamentele speciale pe care Compania le întreține cu costuri mari pentru a pompa și epura apele uzate.

Campania "Canalizarea nu este tomberon" se adresează tuturor beneficiarilor serviciilor de apă uzată, din toate segmentele de vârstă și din toate mediile (agenți economici, unități de învățământ, instituții publice, asociații de proprietari, clienți direcți). În materialele concepute special cu ocazia acestei campanii (afișe, flyere), precum și în evenimentele pe care le organizăm cu acest prilej, dorim să aducem la cunoștința buzoienilor o descriere a importanței folosirii corecte a rețelei de canalizare și un mini-ghid de sfaturi pe care fiecare cetățean le poate pune în practică pentru a avea un oraș mai curat.

Pentru derularea campaniei, a fost semnat un protocol de colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean, având în vedere că o parte a campaniei va fi desfășurată în unitățile de învățământ din aria de operare. Îi invităm pe buzoieni să fie alături de noi în demersul de a conștientiza importanța folosirii corecte a rețelei de canalizare. Pentru detalii, vă stăm la dispoziție pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/Compania.de.Apa.S.A.Buzau), la telefon (0238.711.157) și prin email (infopublic@cabuzau.ro).


 

Lucrari programate

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Chestionar de satisfactie APORT

Va punem la dispozitie un chestionar in care aveti posibilitatea sa va spuneti opinia despre serviciile pe care vi le oferim.
Aici gasiti chestionarul de satisfactie APORT, http://www.aport.ara.ro/web/guest/chestionar

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.