Banner 6

Avarii 02.05.2019

Serviciul de alimentare cu apa va fi sistat temporar joi, 02.05.2019,

- in intervalul orar 12.00 - 16.00, in zona Bd. Averescu din municipiul Buzau, pentru Comandament si Stadionul Gloria. Sistarea este necesara pentru remedierea unei avarii.

- in intervalul orar 09:00-11:00, din satul Zarnesti, comuna Cernatesti, fiind afectati 20 abonati. Masura a fost necesara pentru remedierea unei avarii.

- in intervalul orar 10:00-12:00, in satul Oreavu comuna Valea Rimnicului. Masura a fost necesara pentru remedierea unei avarii, fiind afectati 66 utilizatori.

- in intervalul orar 13:00-15:00, in municipiul Ramnicu Sarat, fiind afectati abonatii blocurilor: 27A, 27B, 27C din C.T. 02 centru. Masura a fost luata pentru lucrari de mentenanta.

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.