Banner 2

Avarii 08.04.2019

Serviciul de alimentare cu apa a fost sistat in data de 08.04.2019,

- in intervalul orar 11:00-13:00, in zona Unirii Sud, din municipiul Buzau, la punctul termic (P.T.) 11, fiind afectate toate blocurile. Masura a fost necesara pentru remedierea unei avarii la blocul E7A (spartura).

- in intervalul orar 09:00-11:00, in localitatea Siriu, sat Muscelusa, fiind afectati 50 de abonati si un agent economic. Masura a fost necesara pentru remedierea unei avarii.

- in intervalul orar 08:00-09:00, in zona Lunca Mare din localitatea Nehoiu. Masura a fost necesara pentru remedierea unei avarii.

- in intervalul orar 08:00-09:00, in zona Lunca Mare din localitatea Nehoiu. Masura a fost necesara pentru remedierea unei avarii.

- in intervalul orar 15:00-16:30, pe strada Profesorilor, din municipiul Buzau, fiind afectati consumatorii situati intre strada Stupariei si strada 1 Mai. Masura a fost necesara pentru remedierea unei avarii (spartura).

- in intervalul orar 15:20-18:00. in satul Maruntisu, din localitatea Patirlagele. Au fost afectati 150 utilizatori casnici( ½ sat Lunca, ½ sat Maruntisu). Masura a fost necesara pentru remedierea unei avarii.

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.