Banner 3

Avarii 24.06.2019

Sistari temporare ale serviciului de alimentare cu apa pe data de 24.06.201:

- in intervalul orar 10:14-14:00, in municipiul Ramnicu Sarat, fiind afectati abonatii de pe strazile Amurgului, Tudor Vladimirescu (partial), Victoriei (partial), Primaverii (partial), Fundatura Caisului si Margaritar. Masura este necesara pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta.

- in intervalul orar 09:30-11:30, pe strada Pacii, intre strada Plevnei si Razboieni, din municipiul Buzau. Masura a fost necesara pentru remedierea unei avarii pe strada Pacii, la numarul 47.

- in intervalul orar 09:30-14:00 in satul Lunca Pripor-Podul Negru, din Nehoiu. Masura a fost necesara pentru remedierea unei avarii, fiind afectati 250 de utilizatori casnici si 3 agenti economici.

- incepand cu ora 13:30, in comuna Chiojdu. Masura a fost necesara pentru remedierea unor avarii cauzate de viituri, fiind afectati 942 de abonati casnici si 38 de agenti economici.

- in intervalul orar 12:25-14:00, in localitatea Nehoiu, zona Setu-Piscu Marzii. Masura este necesara pentru remedierea unei avarii, fiind afectati 20 utilizatori casnici.

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.