Banner 4

Furnizare cu program Cozieni 13.05.2020

ANUNȚ

Din cauza unui consum exagerat dar și a perioadei de secetă pe care o traversăm, Compania de Apă Buzău, anunță că, începând cu data de 13.05.2020, va furniza serviciul de alimentare cu apă în regim fracționat, pentru o perioadă nedeterminată de timp, în zona Cozieni, astfel:

- dimineața, între orele 07:00-09:00;

- după-amiaza, între orele 19:00-21:00.

Reluarea furnizării în regim permanent a serviciului de alimentare cu apă va fi anunțată la o dată ulterioară.

La reluarea serviciului, întrucât există posibilitatea apariției de suspensii feruginoase, recomandăm folosirea apei numai în scopuri menajere și nu pentru prepararea hranei.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

DEPARTAMENT DEZVOLTARE COMERCIALĂ

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.