Licitatii

Informatii despre licitatiile organizate de Compania de Apa S.A Buzau

15.03.2012


"SC COMPANIA DE APA SA Buzau intentioneaza sa atribuie contractul de lucrari "Refacere imbracaminti asfaltice" in conformitate cu art.243 din OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii si a Regulamentului intern privind exceptiile aplicarii OUG 34/2006 .Procedura se va desfasura in data de 20.03.2012 ora 12.00. Documentatia descriptiva se poate descarca gratuit de pe site-ul companiei. Pentru alte informatii privind desfasurarea procedurii si documentia descriptiva va rugam sa va adresati Biroului Achizitii Publice, persoana de contact:Andreea Nicolescu , tel/fax 0238726187, e-mail: andreea.nicolescu@cabuzau.ro".

Documentatie descriptiva

PRECIZARE (15.03.2012)

Avand in vedere recomandarile Autoritatii Nationale de Reglementare si Monitorizare a Achizitiilor Publice, potrivit carora lucrarile de refacere imbracaminti asfaltice nu pot constitui exceptii de la aplicarea OUG 34/2006 si pentru atribuirea unor astfel de contracte este necesara publicarea in SEAP a unei invitatii de participare cf art 124 din OUG 34/2006, va aducem la cunostinta ca autoritatea contractanta va initia procedura de cerere de oferte offline prin publicarea pe site-ul www.e-licitatie.ro (SEAP) a unei invitatii de participare. Toti ofertantii interesati vor depune ofertele cf solicitarilor din fisa de date a achizitiei din cadrul respectivei invitatii. Procedura nu se va mai desfasura in data de 20.03.2012, ora 12 la sediul SC COMPANIA DE APA SA, cf Regulamentului Intern al companiei, ci se va face aplicabilitatea legii achizitiilor publice, respectiv OUG 34/2006. Va rugam sa urmariti site-ul www.e-licitatie.ro pentru a putea fi informati in timp util despre oragnizarea si desfasurarea prezentei proceduri de cerere de oferte offline.

-------------------------------------------------

23.08.2011

SC Compania de Apa SA Buzau organizeaza in data de 29.08.2011, ora 10.00, licitatie publica avand ca obiect inchirierea spatiilor (cladirilor) situate in apropierea digului dintre Podul Maracineni si Podul Vadu Pasii la o distanta de aproximativ 200 m de podul Maracineni. Pentru informatii privind desfasurarea licitatiei precum si documentatia aferenta acesteia (documentatie pe suport electronic) va rugam sa va adresati Biroului Tehnic din cadrul SC Compania de Apa SA Buzau, persoana de contact Udrea Ion- tel. 0742317729.

-------------------------------------------------

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.