Banner 1

Sistare 01.08.2019

Serviciul de alimentare cu apa va fi sistat in data de 01.08.2019, in intervalul orar 00:00-04:00, pe str. Spiru Haret si str. Patriei (intre str. Spiru Haret si b-dul Unirii), din municipiul Buzau. Vor fi afectati abonatii stradali si agentii economici din zona, precum si consumatorii din blocurile racordate la punctele termice (PT) 32 - str. Traian Vuia si 33 - Unirii Sud. Masura este necesara pentru executarea unor lucrari de mentenanta la reteaua de distributie a apei. La reluarea furnizarii serviciului este posibil ca apa sa prezinte, pentru scurt timp, turbiditate.


Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.