Banner 5

Sistare Municipiul Buzau P.T. 12, P.T. 29 12.11.2019

ANUNT

- lucrare programata in data de 12.11.2019-

- municipiul Buzau, P.T. 12, P.T. 29 -

Compania de Apa Buzau anunta utilizatorii din municipiul Municipiul Buzau ca, in data de 12.11.2019, in intervalul orar 9:00-12:00, se va intrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apa potabila la blocurile arondate punctelor termice 12 si 29.

Intreruperea este necesara in vederea inlocuirii contoarelor de bransament.

Sistarea va afecta blocurile 33 B, 37 A, 30 B arondate P.T. 12 si blocul 4A1 arondat P.T 29, inclusiv agentii economici din zona.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurandu-va, totodata, ca echipele specializate ale Companiei de Apa Buzau vor lua toate masurile necesare pentru reluarea furnizarii serviciului in cele mai bune conditii.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

DEPARTAMENT DEZVOLTARE COMERCIALA

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.