Banner 4

Sistari 06.02.2020

ANUNȚ

SISTĂRI 06.02.2020

Din cauza căderilor de tensiune la stațiile de pompare, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile, Compania de Apă Buzău, anunță întreruperea temporară a serviciului de alimentare cu apă potabilă, până la remedierea defecțiunilor de natură electrică, în următoarele localități:

- Padina;

- Căldărăști.

- Livada Mică începând cu ora 09:00;

- Livada Mare începând cu ora 09:30;

- Grebănu I și II începând cu ora 10:30;

- Râmnicu Sărat: cartierul Viilor, străzile: Domirești - parțial, Aluniș, Dr. Ilie Pavel, Stăvilar, Izvor, Vulturului, șos. Podgoriei - partial;

- Vernești sat Săsenii Noi (începând din data de 05.02.2020 ora 18:00).

Compania de Apă Buzău, Dispecerat Nehoiu, anunță întreruperea serviciului de alimentare cu apă potabilă în perioada 06.02.2020 ora 10:00 - 08.02.2020 ora 10:00, în comuna Viperești, pentru acumulare apă în bazinul Viperești.

Vă mulțumim pentru ințelegere!

DEPARTAMENT DEZVOLTARE COMERCIALĂ

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.