Banner 5

Sistari 12.12.2019

ANUNȚ

- înlocuire conductă în data de 12.12.2019-

Localitațile Gura Dimienii și Dogari

Compania de Apă Buzău, Centrul Operațional Beceni, anunța utilizatorii din localitățile Gura Dimienii și Dogari că, în data de 12.12.2019, în intervalul orar 11.00-15:00, întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, fiind afectați aproximativ 240 utilizatori.

Măsura este necesara pentru lucrări de înlocuire conductă de aducțiune pe lungime de 135 ml în satul Gura Dimienii.

ANUNȚ

lucrare programată in data de 12.12.2019- P.T. 30

-Bulevardul Bălcescu, Municipiul Buzău-

Compania de Apă Buzău anunță că, în data de 12.12.2019, în intervalul orar 9.00-16.00, întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă la P.T. 30 Bulevardul Nicolae Bălcescu, fiind afectați atât consumatorii din blocurile arondate cât și agenții economici din zonă.

Măsura este necesară pentru montarea și punerea in funcțiune a unei noi stații de filtrare la sistemul de alimentare cu potabilă.

Acțiunea face parte dintr-un amplu program de înlocuire a unui număr de 7 stații de filtrare în sistemul de alimentare cu apă potabilă din Municipiul Buzău.

ANUNȚ

lucrare programată in data de 12.12.2019

-Cartier Orizont, Municipiul Buzău-

Compania de Apă Buzău anunță că, în data de 12.12.2019, în intervalul orar 9.00-14.00, întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Cartier Orizont blocurile D1-D6, fiind afectați toți consumatorii din blocurile menționate.

Măsura este necesară pentru montarea și punerea in funcțiune a unei noi stații de filtrare la sistemul de alimentare cu potabilă.

Acțiunea face parte dintr-un amplu program de înlocuire a unui număr de 7 stații de filtrare în sistemul de alimentare cu apă potabilă din Municipiul Buzău.

Vă mulțumim pentru ințelegere!

DEPARTAMENT DEZVOLTARE COMERCIALĂ

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.