Banner 1

Interventii 12-13.09.2018

Miercuri, 12.09.2018, intre orele 09:00 - 16:00, se va opri furnizarea serviciului de alimentare cu apa la Centrul Operational Nr.6 - Nehoiu, zona - Valea Nehoiasului. Sunt afectati: 84 utilizatori casnici si 1 agent economic. Oprirea este necesara pentru repozitionarea unei conducte.

Joi, 13.09.2018, intre orele 07:30 - 20:00, se va opri furnizarea serviciului de alimentare cu apa la Centrul Operational Nr.6 - Nehoiu, in zonele Badarlegi - str. Stefan Luchian si Paltineni - str. Paltineanu si str. Ion Gherghina. Sunt afectati: 80 utilizatori casnici. Oprirea este din cauza lipsei de tensiune electrica la statiile de pompare a apei potabile.

Lucrari programate

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Chestionar de satisfactie APORT

Va punem la dispozitie un chestionar in care aveti posibilitatea sa va spuneti opinia despre serviciile pe care vi le oferim.
Aici gasiti chestionarul de satisfactie APORT, http://www.aport.ara.ro/web/guest/chestionar

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.