Banner 3

Sistare 08-09.11.2017

Serviciul de alimentare cu apa va fi sistat, in perioada 08-09.11.2017, in intervalul orar 22:00-05:00, in municipiul Ramnicu Sarat, fiind afectati consumatorii blocurilor arondate la CT 01 - Centru, CT 02 - Centru, CT 601 - str. T.Dig, CT 602 - Piata Halelor,

bl. A1, bl.A2 - Centru, precum si cei de pe str. Muchiei, str. Poiana Marului (partial), str. Ramnei (partial), str. Budei (partial), str. Principele Ferdinand, str. Fundatura Zefirului, str. Milcov, str. Dezrobirii, str. Primaverii, str. Victoriei, str. C-tin Brancoveanu, str. Mihai Eminescu, str. Amurgului (partial), str. Tudor Vladimirescu, str. Lalelelor (partial), str. Crangul Meiului, str. Pacii, str. Caieti, str. Al. Sihleanu (partial), str. Fundatura Crinului, str. Lt. Sava Rosescu (partial), str. Calnau (partial), str. Grebanului, str. Pitaresei, str. Fundatura Eminescu, str. Avantului. De asemenea, sistarea ii va afecta si pe urmatorii agenti economici: S.C. Kaufland, S.C. Penny Market, MCA Comercial, Panicard. Intreruperea furnizarii serviciului de apa potabila este necesara pentru conectarea retelei de distributie reabilitate (str. Budei, str. Ramnei, str. Poiana Marului). La reluarea serviciului, este posibil ca, pentru scurt timp, apa sa prezinte turbiditate.

Lucrari programate

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Chestionar de satisfactie APORT

Va punem la dispozitie un chestionar in care aveti posibilitatea sa va spuneti opinia despre serviciile pe care vi le oferim.
Aici gasiti chestionarul de satisfactie APORT, http://www.aport.ara.ro/web/guest/chestionar

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.