Banner 4

Sistare 08.12.2016

Serviciul de alimentare cu apa va fi sistat temporar joi, 08.12.2016, in intervalul orar 09.00-15.00, pentru consumatorii arondati punctelor termice

PT 20 Dacia, PT 31 Democratiei, PT 41 - Mioritei, PT 35 - Tribunal, PT 36 - Unirii Nord, PT 38 - Unirii Nord, din municipiul Buzau. Sistarea va fi necesara pentru efectuarea unor interventii tehnice in cadrul punctelor termice. La reluarea serviciului, este posibil ca, pentru scurt timp, apa sa prezinte turbiditate.

 

Lucrari programate

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Chestionar de satisfactie APORT

Va punem la dispozitie un chestionar in care aveti posibilitatea sa va spuneti opinia despre serviciile pe care vi le oferim.
Aici gasiti chestionarul de satisfactie APORT, http://www.aport.ara.ro/web/guest/chestionar

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.