Banner 2

Sistare 09.05.2019

Serviciul de alimentare cu apa va fi sistat in data de 09.05.2019, in intervalul orar 09:00-14:30 (cate o jumatate de ora pentru fiecare bloc mentionat mai jos), fiind afectati consumatorii din blocurile aferente urmatoarelor centrale termice, din cartierul Micro 14, municipiul Buzau:

C.T. 1 - blocurile 52, scara A si scara B, C.T. 2 - blocurile 40, scarile A si B, C.T. 3 - blocurile 22 A, scara B, 23,scara A, 28, scara C, 29 A, 29 B, 30 A, 32 A, 11 B, scara B, la care se adauga toate blocurile arondate C.T. 5. Masura este necesara pentru efectuarea unor lucrari de contorizare absolut necesare. La reluarea furnizarii serviciului este posibil ca apa sa prezinte, pentru scurt timp, turbiditate.

Lucrari programate

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Chestionar de satisfactie APORT

Va punem la dispozitie un chestionar in care aveti posibilitatea sa va spuneti opinia despre serviciile pe care vi le oferim.
Aici gasiti chestionarul de satisfactie APORT, http://www.aport.ara.ro/web/guest/chestionar

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.