Banner 3

Sistare 11.06.2019

Serviciul de alimentare cu apa va fi sistat in data de 12.06.2019, in intervalul orar, 09:00-14:00, la Punctul Termic (P.T.) 21 Bucegi, fiind afectate blocurile: 1, 2, 3, 4, 15, Liceul de Arta si Directia de Protectie a Copilului (punctul de consum situat pe strada Bucegi) din municipiul Buzau. Masura este necesara pentru remedierea unei avarii la blocul 15. La reluarea furnizarii serviciului, este posibil ca apa sa prezinte, pentru scurt timp, turbiditate.

In aceeasi zi, in intervalul orar 09:00-15:00, apa va fi sistata temporar in municipiul Ramnicu Sarat, fiind afectate strazile 22 Decembrie si Crisani. Masura este necesara pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta.

Lucrari programate

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Chestionar de satisfactie APORT

Va punem la dispozitie un chestionar in care aveti posibilitatea sa va spuneti opinia despre serviciile pe care vi le oferim.
Aici gasiti chestionarul de satisfactie APORT, http://www.aport.ara.ro/web/guest/chestionar

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.