Banner 5

Sistare 15.06.2018

Serviciul de alimentare cu apa va fi sistat pe 15.06.2018, in intervalul orar 08:30-13:30, in urmatoarele zone din municipiul Ramnicu Sarat: Gara CT 801, Balt Alba - CT 802, str. Stefan cel Mare, str. Elena Cuza, str. Plt. Torcaru, str. Crangul Ursului (partial), str. Lacul Negru (partial), str. Spitalului, str. N. Balcescu (partial), str. Al. Sihleanu (partial), str. Lalelelor (partial), str. E. Ionescu, str. Stiubeiului, str. Amurgului, str. T Vladimirescu, str. Primaverii, str. Margaritarului, str. Sava Rosescu, str. A. Badat, str. Paun Pimcio, str. Al. Vlahuta, str. Vaii, str. Rublei, str. Zoita, str. Calnau, str. Jirlau, str. Amara, str. Luncii, Costieni, Balta Alba (partial), Fd. Bujorului, Fd. Nucului, Fd. Plopilor, Fd. Amurgului . Sistarea este necesara pentru remedierea unei avarii la reteaua de alimentare a Spitalului Municipal Rm. Sarat.

Lucrari programate

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Chestionar de satisfactie APORT

Va punem la dispozitie un chestionar in care aveti posibilitatea sa va spuneti opinia despre serviciile pe care vi le oferim.
Aici gasiti chestionarul de satisfactie APORT, http://www.aport.ara.ro/web/guest/chestionar

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.