Banner 1

Sistare 17.03.2018

Serviciul de alimentare cu apa potabila va fi sistat in Zona Industriala, din municipiul Buzau, in data de 17.03.2018, in intervalul orar 08:30-17:00, fiind afectati agentii economici Fabrica de Zahar, Rotec, Constam, Apcarom, Gecotrans, Superlit Romania, Picant Grup, caminele de nefamilisti de la Fabrica de Zahar, caminul de nefamilisti de la Grup Romet si abonatii de pe str. Hipodrom. Sistarea este necesara pentru executarea unor lucrari la reteaua de distributie a apei reci din str. Aleea Industriilor. La reluarea serviciului, este posibil ca, pentru scurt timp, apa sa prezinte turbiditate.

Lucrari programate

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Chestionar de satisfactie APORT

Va punem la dispozitie un chestionar in care aveti posibilitatea sa va spuneti opinia despre serviciile pe care vi le oferim.
Aici gasiti chestionarul de satisfactie APORT, http://www.aport.ara.ro/web/guest/chestionar

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.