Banner 2

Sistare 17.05.2017

COMPANIA DE APA BUZAU sisteaza furnizarea apei potabile, in noaptea dintre miercuri si joi ( 17 - 18 mai), in intervalul orar 22.00-05.00, la toate blocurile, agentii economici si institutille publice din cartierul MICRO XIV.

Oprirea serviciului este necesara pentru lucrari de reparatii la magistrala de alimentare cu apa a cartierului mentionat. Atragem atentia ca la reluarea alimentarii cu apa este posibil ca la robinete sa curga apa cu turbiditate. In acest caz, recomandam sa se foloseasca apa doar in scopuri menajere, pana la limpezirea ei. Aceasta nu va fi contorizata pentru plata decat dupa revenirea la parametrii standard de calitate. COMPANIA DE APA are pregatite rezerve de apa potabila ce vor fi puse la dispozitia clientilor afectati. (Dispecerat - 0238 / 715438; Relatii Publice - 0238 / 711157).

Lucrari programate

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Chestionar de satisfactie APORT

Va punem la dispozitie un chestionar in care aveti posibilitatea sa va spuneti opinia despre serviciile pe care vi le oferim.
Aici gasiti chestionarul de satisfactie APORT, http://www.aport.ara.ro/web/guest/chestionar

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.