Banner 6

Sistare 27-29.03.2023- Valea Slanicului

ANUNT

Compania de Apa S.A. Buzau anunta intreruperea serviciului de alimentare cu apa potabila in Valea Slanicului, din data de 27.03.2023 de la ora 12.00 pana in data de 29.03.2023, ora 24:00, pentru decolmatarea barajului Ciresu.

Zone afectate: Valea Slanicului, satele Jghiab, Gura Badicului din comuna Manzalesti -60 de abonati casnici afectati si Petrachesti-Ganta din comuna Vintila Voda -66 de abonati casnici afectati.

Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort si va asiguram ca echipele de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp.

Va multumim pentru intelegere!

Compania de Apa S.A. Buzau

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.