Banner 5

Sistari 11.04.2018

 

 

Serviciul de alimentare cu apa va fi sistat in data de 11.04.2018, in intervalul orar 09:00-14:00, la urmatoarele blocuri din municipiul Buzau:


 

 blocul 01A (PT 7/Brosteni), blocul 26B (PT 38/Unirii Nord), blocul 4C (PT 40/1 Decembrie), blocul 2 (PT CFR), Bl. Soarelui 7 (PT 1 - Micro 5). Sistarea (o ora pentru fiecare bloc) este necesara pentru executarea unor lucrari de contorizare.

De asemenea, in intervalul orar 08:30-10:00, furnizarea apei potabile va fi sistata temporar la consumatorii deserviti de PT 8 si PT 9 - Unirii Centru. Sistarea este necesara in vederea inlocuirii unei retele de apa subdimensionate care alimenteaza un hidrant stradal.

La reluarea furnizarii serviciului, este posibil ca, pentru scurt timp, apa sa prezinte turbiditate.

Lucrari programate

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Chestionar de satisfactie APORT

Va punem la dispozitie un chestionar in care aveti posibilitatea sa va spuneti opinia despre serviciile pe care vi le oferim.
Aici gasiti chestionarul de satisfactie APORT, http://www.aport.ara.ro/web/guest/chestionar

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.