Laboratoare

Suntem convinsi ca o relatie corecta cu clientii presupune existenta si mentinerea increderii celor din urma in calitatea serviciilor furnizate. De aceea, incercam zilnic sa monitorizam calitatea apei potabile/uzate, cat si pierderile de apa, respectand cerintele nationale si internationale si sesizarile clientilor. Aceasta activitate se desfasoara pornind de la importanta majora pe care Compania de Apa o acorda monitorizarii factorilor de mediu.

Laboratoare

Laboratoarele pentru analiza apei uzate

Specialistii nostri din cadrul acestora urmaresc, verifica si centralizeaza incadrarea in limite, conform normativelor si cerintelor legale in vigoare, a parametrilor fizico-chimici si biologici ai apelor uzate si a namolului recirculat, pe intreg procesul tehnologic; efectueaza analize de laborator pentru indicatorii fizico-chimici si biologici ai apei uzate/namol, conform normativelor in vigoare; certifica prin buletine de analiza, conform standardelor in vigoare, parametrii apelor uzate; participa la identificarea situatiilor de urgenta si accidentelor potentiale specifice activitatii, la prevenirea aparitiei acestora si la asigurarea capacitatii de raspuns corespunzatoare.

Lista de parametri

Laboratoarele de analize pentru apa potabila

Calitatea apei potabile este verificata zilnic atat in laboratoarele companiei cat si in laboratoarele Directiei de Sanatate Publica Buzau, prin efectuarea de analize fizico - chimice şi microbiologice, pentru toţi indicatorii prevăzuţi în legislaţia în vigoare. Laboratorul functioneaza in conformitate cu Certificatul de Inregistrare la Ministerul Sanatatii pentru monitorizarea de control a apei potabile nr. 381/12.04.2016, pentru laboratoarele care efectueaza monitorizarea calitatii apei potabile si aplica metode de incercare conforme cu standardele de analiza in vigoare. Direct proportional cu interesul nostru fata de nivelul de satisfactie a clientului este si efortul de a asigura calitatea mai buna a apei potabile , in acest sens in cadrul laboratorului lucreaza personal competent, cu experienta si bine pregatit, de a dota serviciul cu echipamente moderne, etalonate si intretinute corespunzator si de a aproviziona Laboratorul cu reactivi de calitate europeana si participarea laboratoarelor la scheme de intercomparare nationale si internationale.

Lista de parametri

Ambele laboratoare sunt acreditate (Certificat de Acreditare LI 1043).

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.