Banner 1

Termeni si conditii

Compania de Apa S.A. Buzau detine toate drepturile cu privire la informatiile furnizate pe aceasta pagina de web, cu exceptia drepturilor intelectuale apartinand tertelor parti si recunoscute legal ca atare.

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, republicat, copiat, tradus sau modificat in orice fel, fara acordul prealabil al Companiei de Apa SA Buzau.

Acest site poate fi folosit de toate persoanele care doresc sa beneficieze de serviciile societatii noastre sau sa se informeze asupra lor.

Nicio informatie cuprinsa in acest site nu va fi interpretata in sensul oferirii de consultanta de specialitate.Toate materialele oferite de acest website au caracter strict informativ. Deciziile luate pe baza acestor informatii vor fi luate cu angajarea in mod exclusiv a responsabilitatii decidentilor.

Nu garantam functionarea fara erori si intreruperi a paginii web. Nu ne asumam raspunderea pentru daunele provocate de modul de functionarea a site-ului.

Nu sunt permise transferul, introducerea, modificarea sau stergerea datelor sau a altor materiale continute in acest site ori restrictionarea accesului catre acesta si/sau legarea acestui site de alte site-uri/pagini de web fara acordul Companiei de Apa S.A. Buzau.

Protectia datelor cu caracter personal 

Protectia datelor dumneavostra personale ne preocupa, in conformitate cu prevederile legale in vigoare in materie de protejare și securitate a informatiilor. 

Incepand cu 25 mai 2018, se aplica noi reguli pentru protectia datelor cu caracter personal. Pe aceasta cale, va aducem la cunostinta ca, respectand prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016, procesam informatiile cu caracter personal in conditii de deplina legalitate, luand masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru securitatea, integritatea, disponibilitatea si confidentialitatea datelor dvs. 

In conformitate cu reglementarile aplicabile, aveti urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informat, de acces la date (puteti obtine informatii referitoare la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal), dreptul la rectificare (in cazul in care considerati ca datele dvs. cu caracter personal sunt inexacte sau incomplete, puteti solicita modificarea lor corespunzatoare); dreptul la stergerea datelor  sau dreptul "de a fi uitat" (puteti solicita stergerea datelor in limitele prevazute de lege); dreptul la restrictionarea prelucrarii (puteti solicita motivat restrictionarea procesarii datelor dvs.), dreptul de a va opune prelucrarii; dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizata (spre exemplu, profilarea in scopuri de marketing), dreptul la retragerea consimtamantului (in cazul in care v-ati dat anterior acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aveti dreptul sa va retrageti acordul in orice moment); dreptul la portabilitatea datelor (nu se aplica in cazul nostru).

Aveti posibilitatea de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (http://www.dataprotection.ro/)  cu privire la prelucrarea datelor dvs. de catre noi sau in numele nostru.

In cazul in care doriti sa va exercitati drepturile mentionate mai sus sau aveti nelamuriri la care doriti sa va raspundem, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa protectiadatelor@cabuzau.ro sau o scrisoare prin posta sau curier, la adresa Str. Spiru Haret, nr. 6, mun. Buzau, judetul Buzau, Romania, punand corespondenta in atentia Responsabilului pentru protectia datelor cu caracter personal. 

Puteti afla informatii detaliate despre drepturile dvs. si despre masurile luate de Compania de Apa S.A. Buzau accesand rubrica http://www.cabuzau.ro/footer-pages/protectia-datelor/.  

 

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.