Valorile

Pornim intotdeauna de la nevoile clientilor nostri si suntem intr-o permanenta cautare pentru a le intelege mai bine nevoile. Aceasta realitate vine din dorinta de a imbunatati activitatea noastra. Serviciul clienti excelent, flexibilitatea sunt o garantie a faptului ca incercam sa depasim asteptarile clientilor. Ne dorim sa avem o relatie solida si durabila cu clientii nostri.

Orientare spre client
Pornim intotdeauna de la nevoile clientilor nostri si suntem intr-o permanenta cautare pentru a le intelege mai bine nevoile. Aceasta realitate vine din dorinta de a imbunatati activitatea noastra. Un serviciu clienti excelent este o garantie a faptului ca incercam sa depasim asteptarile clientilor. Ne dorim sa avem o relatie solida si durabila cu clientii nostri.
Oamenii
Pentru a fi performanti ca societate, avem nevoie de oameni performanti, bine pregatiti. De aceea, intelegem sa protejam si sa dezvoltam aceasta resursa principala. Dezvoltarea prin cursuri de specializare, implementarea experientelor solide si pozitive sunt esentiale pentru profilul nostru economic. Oamenii nostri au libertatea de a se dezvolta, iar noi incurajam si rasplatim munca bine facuta.

Responsabilitate
Suntem permanent, cu rigoare si profesionalism, in contact cu clientii nostri, pentru a ne adapta cerintelor lor, suntem in contact cu noutatile din industria profilului nostru, cu rigorile din ce in ce mai mari referitoare la protectia mediului. Pornim de la ideea ca trebuie sa fim pe deplini responsabili nu numai fata de succesul activitatii noastre economice, ci si fata de societatea pe care o servim si fata de natura, din care preluam apa.

Profesionalism si integritate
Ne bazam activitatea pe principiile eticii si ale integritatii morale. Suntem o echipa de specialisti orientata spre dezvoltare continua. Ne-am fixat cele mai inalte standarde etice si intodeauna tinem la angajamentele facute fata de mediul extern. Ne asumam responsabilitatile actiunilor noastre si tratam pe toata lumea cu respect si incredere

Entuziasm
Ne place ceea ce facem, si punem entuziasm in ceea ce facem.

Dezvoltare continua
Investim in oameni, investim in echipamente si in solutii inovatoare, pentru ca si calitatea serviciilor furnizate clientilor nostri sa creasca. Asteptarile care sunt trecute in dreptul unei tari membre a Uniunii Europene ne obliga sa extindem aplicarea serviciilor noastre in intreg judetul Buzau, de aceea dezvoltarea durabila este una dintre valorile importante ale Companiei de Apa.

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.