Cariere

Ne pasă de apă, ne pasă de angajați!

Construiește o carieră la Compania de Apă Buzău

La noi, toți angajații sunt importanți. Pentru că furnizăm, zilnic, servicii de apă și canalizare locuitorilor din Județul Buzău – și asta este cea mai importantă MISIUNE a noastră.

Dacă vrei ca ceea ce faci la locul de muncă să aibă un impact pozitiv asupra comunității din care faci parte, atunci ești exact omul pe care îl cautăm!

Posturi disponibile

Operator Tratare Apă Uzată- Stație Tratare Apă Uzată Râmnicu Sărat

Compania de Apă S.A. Buzău organizează concurs pentru ocuparea postului de Operator Tratare Apă Uzată - cod COR 721424/741307/712609 în cadrul Sectorului  Râmnicu Sărat – Stație Tratare Apă Uzată.


Specialist Tratare Apă- Sector Valea Slănicului

Compania de Apă S.A. Buzău organizează concurs pentru ocuparea postului de Specialist Tratare Apă - cod COR 214513/214514/214305/213114 în cadrul Sectorului Valea Slănicului.


Operator rețele canal- Zona Metropolitană Buzău

Compania de Apă S.A. Buzău organizează concurs pentru ocuparea postului de Operator rețele canal - cod COR 712602/712609 în cadrul Zonei Metropolitane, Buzău - Sector Rețele Canal.


Mașinist la mașini pentru terasamente

Compania de Apă S.A. Buzău organizează concurs pentru ocuparea postului de mașinist la mașini pentru terasamente- cod COR 834201 în cadrul Departamentului Logistică – Parc Auto.


Inginer Proiectare Investiții – Departament Tehnic

Compania de Apă S.A. Buzău organizează concurs pentru ocuparea postului de Inginer Proiectare Investiții – Departament Tehnic.


Vrei să faci parte din echipa noastră?

This field is for validation purposes and should be left unchanged.