Dezvoltare și investiții

Investim în calitatea serviciilor oferite!

Compania de Apă S.A. Buzău implementează proiecte de dezvoltare și investiții care aduc Buzăul la standarde europene. Accesul la apă potabilă curată și sigură este esențial pentru bunăstarea și sănătatea generală a populației și, în același timp, oferă oportunități pentru o mai bună calitate a vieții.

De aceea, dezvoltarea infrastructurii de apă și a serviciilor conexe este una dintre principalele noastre preocupări.

Investițiile în sectorul de apă potabilă sunt esențiale pentru a asigura o sursă de apă potabilă curată și sigură tuturor.

  • Investim în infrastructura de apă potabilă prin modernizarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă, construirea de stații de tratare a apei, precum și înlocuirea conductelor vechi sau deteriorate;
  • Investim în tehnologii de filtrare a apei, pentru a asigura o sursă de apă potabilă curată și sigură;
  • Investim în tehnologia de monitorizare a calității apei, precum și în aparatura și echipamentele necesare pentru a asigura un nivel ridicat al calității apei potabile furnizate;
  • Investim în dezvoltarea de tehnologii durabile pentru a asigura o sursă permanentă de apă potabilă curată și sigură.
  • Nu în ultimul rând, Investim în educația și conștientizarea utilizatorilor prin campanii de informare și conștientizare despre importanța apei potabile și modalitățile prin care aceasta poate fi utilizată sigur și responsabil.

Suntem conștienți de disconfortul creat de lucrările de investiții, prin urmare ne angajăm ca acolo unde este posibil să utilizăm tehnologii minim invazive de ultimă generație.

Aceste tehnologii vor avea rolul de a reduce numărul de lucrări cu săpătură deschisă, impactul asupra mediului, amprenta de carbon și totodată, de a reducere disconfortul asupra locuitorilor.

An de an am alocat bugete de investiții tot mai mari, atât pentru creșterea performanței serviciilor oferite, cât și pentru extinderea serviciilor noastre către utilizatorii noi.

Puteți consulta mai jos Planul de dezvoltare și investiții pe anul 2023 

Anexa 4 Programul de investitii, dotari si sursele de finantare 

Ne pasă de apă!

Ne pasă de natură!

Ne pasă de oameni!