Citire contoare

Contorul de bransament este un aparat de inregistrare a cantitatii de apa furnizata si este ultima componenta a retelei publice de alimentare, in sensul de curgere al apei. Contorul se afla montat in interiorul proprietatii dumneavoastra, drept pentru care aveti obligatia legala de a permite accesul echipei noastre pentru citire.

In cazul in care intr-o luna nu exista posibilitatea de acces, se va factura media consumului pe trei luni anterioare urmand sa se regularizeze factura prin citirea contorului.

Citirea se efectueaza lunar conform programarii de mai jos, iar in baza acestor citiri se emite factura.

Citind lunar contorul, aveti un control asupra consumurilor lunare si evitati plata eventualelor pierderi pe instalatia interioara.

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.