Citire contoare

Contorul de bransament este un aparat de inregistrare a cantitatii de apa furnizata si este ultima componenta a retelei publice de alimentare, in sensul de curgere a apei. Contorul se afla montat in interiorul proprietatii dumneavoastra, drept pentru care aveti obligatia legala de a permite accesul echipei noastre pentru citire.

In cazul in care intr-o luna nu exista posibilitatea de acces , se va factura media consumului pe trei luni anterioare urmand sa se regularizeze factura prin citirea contorului.

Citirea se efectueaza lunar conform programarii de mai jos, iar in baza acestor citiri se emite factura.

Citind lunar contorul, aveti un control asupra consumurilor lunare si evitati plata eventualelor pierderi pe instalatia interioara.

Compania de Apa efectueaza gratuit verificari metrologice ale contoarelor pentru abonatii casnici stradali.

Intervalele de permitere introducere indecsi din modulul internet

An start Luna start Zi start Zi stop Tip client Centru Permite
2013 Noiembrie 20 30 agenti BUZAU Da
2013 Noiembrie 15 30 locatari BUZAU DA
2013 Noiembrie 0 0 ab. casnici BUZAU Nu
2013 Noiembrie 20 27 ab. casnici RAMNICU SARAT Da
2013 Noiembrie 20 27 agenti RAMNICU SARAT Da
2013 Noiembrie 20 27 locatari RAMNICU SARAT Da
2013 Noiembrie 20 27 agenti Restul de centre Da
2013 Noiembrie 20 27 locatari Restul de centre Da
2013 Noiembrie 20 27 ab. casnici Restul de centre Da

Lucrari programate

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Chestionar de satisfactie APORT

Va punem la dispozitie un chestionar in care aveti posibilitatea sa va spuneti opinia despre serviciile pe care vi le oferim.
Aici gasiti chestionarul de satisfactie APORT, http://www.aport.ara.ro/web/guest/chestionar

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.