Ce trebuie să fac dacă avizul de amplasament sau avizul de principiu menționează necesitatea efectuării unei redimensionări, extinderi sau devieri de rețele?

În cazul în care unul dintre cele două documente specifică necesitatea de executare a unei lucrări de redimensionare/extindere/deviere a rețelelor publice de apă și/sau canalizare, este necesar să parcurgeți următorii pași:

Pasul 1: Solicitați emiterea unei teme de proiectare.

Pasul 2: Solicitați întocmirea proiectului.

Pasul 3: Solicitați execuția lucrării.

În cazul în care doriți să consultați lista cerințelor minime de îndeplinit de către un constructor pentru execuția lucrărilor de redimensionare/extindere/deviere rețea publică de apă și canalizare, o regăsiți aici(link).

Declaratie privind efectivul mediu anual al personalului

Declaratie privind utilajele şi echipamentele

Alte întrebări din această categorie

Vezi toate

Ce trebuie să fac pentru un branșament de apă/racord de canalizare?

Procesul de aplicare se poate face în 5 pași simpli, ușor de înțeles. Iată ce aveți de făcut pentru a deveni client al Companiei de Apă S.A. Buzău:

  • Pasul 1: Aplicați pentru un aviz de principiu.
  • Pasul 2: Aplicați pentru un aviz tehnic de branșare sau racordare, respectiv proiect.
  • Pasul 3: Obțineți avizele necesare eliberării Autorizației de Construire/Avizul administratorului drumului pentru execuția lucrării.
  • Pasul 4: Efectuați lucrarea cu o firmă specializată.
  • Pasul 5: Semnați contractul de furnizare.

Pentru detalii, vă rugăm accesați materialele de informare. Puteți descărca documentul complet aici(link).

În cazul în care doriți să consultați lista cerințelor minime de îndeplinit de către un constructor pentru execuția lucrărilor de branșare și/sau racordare, o puteți consulta aici(link).

Vezi detalii

Ce este un acord de preluare?

Acordul de preluare reprezintă documentul emis de Compania de Apă S.A. Buzău, în baza căruia se permite evacuarea apelor uzate în reţelele de canalizare. Consultați documentele necesare obținerii acestuia aici (link).

Vezi detalii