Top management

Numele, pozitia si datele de contact ale directorilor Companiei de Apa Buzau

MARIANA-SIMONA SAVULESCU

Director General

"Obiectivele fundamentale ale Companiei de Apa Buzau, ca operator regional, sunt alimentarea continua a abonatilor cu apa potabila de calitate corespunzatoare si colectarea, transportul si epurarea intregii cantitati de apa uzata din aria de deservire. Prioritatea noastra este satisfacerea cerintelor clientilor, iar succesul nostru depinde de cresterea calitatii si largirea serviciilor oferite".

ec. DRAGOMIR VASII

Director Economic

"Suntem permanent, cu rigoare si profesionalism, in contact cu clientii nostri, pentru a ne adapta cerintelor lor, suntem in contact cu noutatile din industria profilului nostru, cu rigorile din ce in ce mai mari ale mediului economic. Pornim de la ideea ca trebuie sa fim pe deplini responsabili nu numai fata de succesul activitatii noastre economice, ci si fata de societatea pe care o servim si fata de natura, din care preluam apa".

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.