Contracte

Contractarea serviciilor pe care le oferim este o formalitate simplu de indeplinit.Va stau la dispozitie colegii nostri care se ocupa special de acest lucru. Pe website-ul nostru puteti gasi formularele necesare pentru intocmirea contractului.

Contractarea furnizarii si prestarea serviciilor de alimentare cu apa si de canalizare se va realiza astfel:

- in cazul in care utilizatorii au bransamente, prin contracte incheiate intre operator si utilizatori;

- in cazul in care furnizarea apei potabile se face prin cismele stradale catre persoanele fizice care nu au bransament, cismelele se vor contoriza si facturarea se va face conform contractului nr. 351/2004 incheiat cu Consiliul Municipal Buzau;

- in cazul utilizarii apei de la hidrantii stradali de catre operatorul serviciului de salubrizare sau cel al domeniului public, pe baza de contract intre operatorii acestor servicii si operatorii serviciului de alimentare cu apa si de canalizare;

- pentru consumurile de apa utilizate de pompieri pentru instruire si stingerea incendiilor, pe baza de contract incheiat cu autoritatile administratiei publice locale, in conformitate cu art. 40 din Legea nr. 121/1996 privind organizarea si functionarea Corpului Pompierilor Militari.

CONTRACT DE FURNIZARE / PRESTARE A SERVICIILOR DE ALIMENTARE CU APA SI CANALIZARE

Pentru incheierea contractului de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si canalizare, se va completa o cerere - tip, pe care o puteti descarca aici.

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.