Programul ISPA in judetul Buzau

Proiectul "Reabilitarea statiei de tratare a apelor reziduale, a sistemului de canalizare si a retelei de alimentare cu apa potabila din municipiul Buzau", in valoare de 36 de milioane de euro, s-a desfasurat in perioada 2004-2010.

Bugetul alocat proiectului, in valoare de 36 de milioane de euro, a fost asigurat, in proportie de 74%, prin finantarea nerambursabila a Uniunii Europene si, de 26%, prin contributia Consiliului Local Buzau, din contractarea unui imprumut de la Banca Europeana de Investitii. La aceasta valoare s-a adaugat suma de 1,2 milioane de euro, din fonduri proprii ale municipiului Buzau (fonduri folosite pentru reabilitarea a 60 de foraje de apa).Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.