POIM 2014 - 2020

Prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014 - 2020, se continua politica de regionalizare in sectorul de apa si apa uzata, consolidata prin POS Mediu 2007 - 2013, prin implementarea proiectelor de apa si apa uzata incepute in perioada 2007 - 2013 si finalizate dupa 2015, 

precum si prin dezvoltarea de noi proiecte pentru conformarea cu prevederile Directivei Europene in ceea ce priveste colectarea si epurarea apelor uzate pentru aglomerarile cu peste 2000 de locuitori.

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.