POIM in judetul Buzau

Compania de Apa Buzau a obtinut o prima finantare in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare (POIM) in data de 03.02.2017, cand Ministerul Dezvoltării Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene,

Compania de Apa S.A. Buzau si Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Buzau 2008" au semnat contractul "Sprijin pentru pregătirea aplicatiei de finantare si a documentatiilor de atribuire pentru Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Buzau, in perioada 2014-2020", Cod SMIS 102541, proiect cofinantat din Fondul de Coeziune.

• Valoare contract: 9.909.808 lei, fara TVA

• Surse de finantare:

- 85% - fonduri alocate de Uniunea Europeana

- 14% - fonduri de la Bugetul de Stat

- 1% - contributia autoritatilor locale

Conform contractului de servicii pentru care s-a obtinut finantarea, incheiat in data de 27.05.2016, Asocierea ROMAIR CONSULTING S.R.L.-SEARCH CORPORATION S.R.L.-CONSULGALCONSULTORES DE ENGENHARIA E GESTAO S.A. reprezentata de liderul asocierii ROMAIR CONSULTING S.R.L. are ca principal obiectiv elaborarea documentatiilor necesare pentru accesarea fondurilor europene in vederea finantarii Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Buzau, in perioada 2014-2020.

In noua etapa de investitii, Compania de Apa va continua procesul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in aria de operare, pentru a asigura accesul la servicii de alimentare cu apa şi de canalizare, conforme cu normele europene privind calitatea acestor servicii.

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.