Banner 1

Sistare 02.03.2019

In luna decembrie 2018, s-au agravat o serie de probleme la reteaua de alimentare cu apa din zona Tribunalului. Aceste probleme au fost tinute sub control pentru a nu crea disconfort in perioada Sarbatorilor de Iarna. In acest moment, suntem insa nevoiti sa intervenim pentru rezolvarea lor!

Interventia este programata sambata, 2 martie 2019, in intervalul 7.30 - 19.30 si vor fi afectate blocurile alimentate din PT 21 - Hasdeu (1, 2, 3, 4, 15, B3, Avicola, 3A, 3B, 3C, 1A, 1B), casele de pe strazile Tunel si Ostrovului si urmatoarele institutii si agenti economici: Liceul de Arte, Colegiul Economic, gradinitele de pe strazile Bistritei si T. Vladimirescu, DGASPC Buzau, Posta veche, Piata B 90, Piata Centrala si Restaurantul Zorilor.

Incepand de vineri, 1 martie, dupa ora 14.00, vom efectua lucrari pregatitoare (decopertare partiala, verificare stare camine etc.), in zonele respective fiind limitat traficul sub coordonarea Politiei.

Facem toate eforturile pentru a limita cresterea turbiditatii apei in zonele afectate, dar, deoarece prin blocarea vanelor de sens pe cateva circuite apa va circula in sens invers, riscul de aparitie a turbiditatii nu poate fi eliminat. Va asiguram insa ca vom monitoriza strict perioada in care apa va avea turbiditate si vom opera reduceri la facturi conform formulelor legale de calcul.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.