Banner 5

Sistare Comuna Calvini 25.11.2019

ANUNT


Spalare rezervoare apa potabila

Valea Seaca si Iorgulesti 25.11.2019

Compania de Apa Buzau, prin Centrul Operational Cislau, va aduce la cunostinta ca, in data de 25.11.2019, in intervalul orar 9.00-16.00, va intrerupe alimentarea cu apa potabila in Comuna Calvini pentru lucrari de spalare si dezinfectie a rezervoarelor de stocare apa Valea Seaca si Iorgulesti.

Ca urmare a intreruperii alimentarii cu apa vor fi afectati un numar de aproximativ 300 de abonati.

Va multumim pentru intelegere!

DEPARTAMENT DEZVOLTARE COMERCIALA

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.