Banner 1

Sistare in municipiul Ramnicu Sarat 29.08.2019

Compania de Apa Buzau anunta utilizatorii din municipiul Ramnicu Sarat ca, in data de 29.08.2019, in intervalul orar 00:00-04:00, se va intrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apa potabila in urmatoarele cartiere: Sarbi, Anghel Saligny, Alecu Bagdad, precum si pe strazile: Lalelelor (partial ), Nicolae Holban, Soseaua Industriilor. Masura va afecta si utilizatorii din blocurile A.N.L. si blocurile aferente centralelor termice (C.T.): 803, 804, 807, 809, 810. Sistarea este necesara pentru executarea unor lucrari de mentenanta la reteaua de distributie a apei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurandu-va, totodata, ca echipele specializate ale Companiei de Apa Buzau vor intervini la fata locului si vor lua toate masurile ce se impun pentru reluarea furnizarii serviciului in cele mai bune conditii.


Va multumim pentru intelegere!

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.